Bildkälla: Pexels / Simon

Amerikanska kryptobörser leder Bitcoin Exodus: Över $ 1,5B i BTC uttag på en vecka

Bitcoin

Kalla fötter är anledningen när börsanvändare fortsätter att flytta Bitcoin från börser till plånböcker med självförvaring.

Bitcoin har strömmat ut från börser under den senaste veckan eftersom användare blir försiktiga med säkerhet och regulatorisk granskning.

Data från övervakningsresursen Coinglass i kedjan visar att särskilt amerikanska börser ser kraftiga BTC-balansminskningar.

I kölvattnet av FTX-skandalen ökade ansträngningarna för att uppmärksamma risken med förvaring av BTC-lagring på sociala medier.

Användare verkade lyssna på varningen och tog ut över 3 miljarder dollar i kryptovaluta under veckan omedelbart efter solvensdebaclet och beställde rekordmånga hårdvaruplånböcker.


Relaterade artiklar

Huobi och Kucoin Samarbetar Med Ryska Sanktionerade Banker

De stora kryptobörserna Huobi och Kucoin har misslyckats med att förhindra sanktionerade ryska banker och handlare från att göra transaktioner, enligt en blockchain-kriminalteknisk rapport. Minst dessa två etablerade kryptobörser fortsätter att tillåta ryssar att använda sina bankkort i peer-to-peer-affärer, visar analysen. Det visar också på ett ökat ryskt intresse för tether. Även Binance nämns i rapporten.

Bitcoin-priser och Ethereum-förutsägelse: BTC Bulls siktar på ytterligare ett rally när BTC konsoliderar nära $22 750

Den 23 januari konsoliderades de ledande kryptovalutorna som Bitcoin och Ethereum i snäva intervall då investerare verkade vänta på en solid grundläggande anledning för att utlösa ett breakout.

FTX Nya VD: Det Kan Vara Möjligt Att Undvika Konkurs

FTX Börsens nya VD John J. Ray III säger nu i en intervju att bolaget kanske går att rädda från konkurs. Man ansökta ju om konkursskydd i november… så det var hela tiden målet.

Kryptolångivaren Genesis ansöker om konkurs

Kryptolångivaren Genesis Global har blivit det senaste företaget att kasta in handduken efter kollapsen av FTX, och ansökte om Kapitel 11-konkursskydd i New York.

FTX rapporterar 594 miljoner dollar i hackad krypto, Sam Bankman-Fried säger att FTX US är solvent

FTX tidigare vd Sam Bankman-Fried säger att vissa påståenden från företaget är "extremt missvisande".

BTC bildar botten som liknar 2018 med en viktig skillnad: Bloomberg-analytiker

Bloomberg-analytikern sa att Bitcoin bildar en botten som liknar hur det såg ut före 2019 års bull run men med en stor skillnad på marknaderna.