Bildkälla: Unsplash / Kanchanara

BTC bildar botten som liknar 2018 med en viktig skillnad: Bloomberg-analytiker

Bitcoin Kryptovaluta

Bloomberg-analytikern sa att Bitcoin bildar en botten som liknar hur det såg ut före 2019 års bull run men med en stor skillnad på marknaderna.

Mike McGlone, Bloombergs senior råvarustrateg tror på att Bitcoin skulle kunna utveckla en "botten" på samma sätt som den gjorde före 2019:s bull run men sa att det är en stor skillnad den här gången.

Under en intervju den 16 januari med kryptopodcastern Scott Melker, argumenterade McGlone till skillnad från 2018 när finansinstitutioner som Federal Reserve sänkte räntorna, den här gången stramar de fortfarande åt tillsammans med "varje centralbank".

"Då började Fed redan lätta och vi höll botten och bröt ut högre och sedan hade vi det problemet 2019," sa han.

"Just nu stramar de åt aggressivt, så du tittar på det och du kan inte vara alltför upphetsad över några marknader. Ge det lite tid. I ett större perspektiv, ja, jag är verkligen bullish Bitcoin," tillade McGlone.

Relaterade artiklar

Bitcoin-priser och Ethereum-förutsägelse: BTC Bulls siktar på ytterligare ett rally när BTC konsoliderar nära $22 750

Den 23 januari konsoliderades de ledande kryptovalutorna som Bitcoin och Ethereum i snäva intervall då investerare verkade vänta på en solid grundläggande anledning för att utlösa ett breakout.

Kryptoaktier stiger: Coinbase upp 69%, MicroStrategy upp 74% sedan lows

Kryptorelaterade aktier, ETF:er och tokens har alla stigit i pris hittills under 2023 trots att experter förväntar sig att Federal Reserve ska fortsätta höja räntorna.

Bitcoin kliver ur "Fear" för första gången på nio månader

Bitcoin Fear and Greed Index nådde ett indexpoäng på 52 under helgen, vilket markerar första gången det når neutrala territorium på tre kvartal.

Bitcoin kärnutvecklare hackad, belyser riskerna med självförvaring

En Twitter-användare påpekade att om en topp Bitcoin-utvecklare inte kan hålla sin plånbok säker, så är massadoption en dröm.

Btcswe-medarbetare släpper bok

Btcswe News skrev nyligen om hur ett team bestående av ett antal bitcoinentusiaster översatt .

Kryptovintern kan vara över enligt analytiker

"Jag tror att man ser att mer av 'hodl-investerare' börjar öka sin exponering och öka sina positioner", enligt analytikern.