Bildkälla: Unsplash / Michael Förtsch

Cardano återhämtar sig från ett avbrott på 50 % av blockproducerande noder

Kryptovaluta Blockkedja Altcoins

En anomali fick tydligen ungefär hälften av Cardanos noder att kopplas bort och starta om under helgen, med grundorsaken fortfarande under utredning.

Cardanos stake pool operatörer (SPO) och användare har rapporterat att minst hälften av noderna för nätverket kortvarigt gick offline under helgen.

Enligt ett inlägg den 22 januari som delades på Telegram SPO för Input Output Global, tekniken och forskningen inom fintech bakom Cardano-blockkedjan, gjorde en anomali att 50 % av Cardano-noderna kopplades bort och startade om.

Relaterade artiklar

NFT-försäljningen landade 101 miljoner 2022: DappRadar-rapport

En färsk rapport från DappRadar avslöjade att NFT och spelcentrerade decentraliserade applikationer under det senaste året konkurrerade med DeFi DApps på många stora blockkedjor.

Raydium tillkännager detaljer om hack, föreslår kompensation till offren

Angriparen använde sig av en exploatering som gjorde att hela likviditetspooler kunde tas ut som "avgifter".

Bank of Canada betonar behovet av reglering av stablecoin när lagstiftningen läggs fram

En anteckning från centralbanksforskare säger att reglering är nyckeln till att skörda frukterna av fiat-refererade kryptotillgångar efter att det kanadensiska parlamentet inte har övervägt lagstiftning.

Här är vad din MetaMask Crypto-plånbok vet om dig

MetaMask är den mest populära on-chain plånboken i Web3-segmentet; vanligtvis kallas det valalternativet till centraliserade kryptovalutatjänster. Det är därför den senaste integritetspolicyuppdateringen av ConsenSys, ett moderbolag till MetaMask, gör branschen berörda.

Uniswaps nya integritetspolicy ser motreaktioner från decentraliseringsfantaster

Uniswaps nyligen släppta sekretesspolicy kommer i ljuset av FTX-krisen, en händelse som har riktat fokus på behovet av transparens.

Ökad kryptoöversyn behövs anser Vita huset

Utan ordentlig tillsyn riskerar kryptovalutor att orsaka skada för amerikaner, sade Vita husets presstalesperson Karine Jean-Pierre.