Bildkälla: Unsplash / Kanchanara

Dogecoin Foundation tillkännager ny fond för kärnutvecklare

Kryptovaluta Altcoins

Dogecoin Foundation tilldelade 5 miljoner DOGE, vilket är cirka 360 000 $ i skrivande stund, till utvecklingen av ekosystemet.

Dogecoin Foundation tillkännagav en ny fond för Dogecoin Core-utvecklare för att främja Dogecoin-ekosystemet ytterligare under det nya året.

Den 31 december uppgav stiftelsen att den tilldelar 5 miljoner Dogecoin vilket är runt $360 000 i skrivande stund, till den nya fonden för att stödja utvecklingen av Dogecoin-plattformen.

Enligt Dogecoin-stiftelsen kommer fonden att hållas i en ny multisignaturplånbok som hanteras av dess medlemmar och behöver tre av fem signaturer från Dogecoin Core-utvecklarna chromatic, Marshall Hayner, Michi Lumin, Patrick Lodder och Ross Nicoll.

Relaterade artiklar

Turkiet har en besatthet av krypto - Specifikt Dogecoin

En ny studie visar att Turkiet ligger på andra plats för kryptorelaterade sökningar över hela världen och första plats för Dogecoin-relaterade sökningar.

Angripare riktar in sig på rika kryptofonder med hjälp av telegramchattar

Exchange-ägare varnade för nedladdningar av skadligt eftersom angripare nollade på godtrogna användare med en mycket relevant och specifik berättelse.

Rykten om ett nytt inhemskt "Twitter Coin" dyker upp medan Dogecoiners förblir hoppfulla

Onlinetekniker hävdar att de har upptäckt ett hemligt nytt projekt på Twitter, som kallas "Twitter Coin".

Animoca Brands Tar In 2 Miljarder Dollar Till Ny Metaverse Fond

Animoca Brands, ett av de mest erkända metaverse- och NFT-företagen i ekosystemet, har meddelat planer på att lansera sin egen metaverse-fond. Enligt uttalanden från medgrundaren Yat Siu till Nikkei den 29 november, siktar företaget på att samla in mellan 1 och 2 miljarder dollar för detta nya projekt.

Dogecoin studsar upp efter att Elon Musk delar inblick i Twitter 2.0-planer

Dogecoin-investerare fortsätter att vara hoppfulla om att Musks vision för Twitter 2.0 kommer att inkludera någon form av DOGE-integration.

IMF efterlyser stramare kryptoreglering i Afrika när industrin utvecklas

FTX:s kollaps är en av anledningarna till att länder i regionen bör anta reglering, noterade den monetära fonden.