KI spår lågkonjunktur till 2025

Finans

Förväntningarna på Riksbanken är att styrräntan höjs till 2,75 procent i februari 2023 men att den under året skall sänkas om inflationen bromsas. Värt att notera är att inflationen som mäts år-över-år redan är hög och en inbromsad inflation innebär en ny hög lägstanivå.

Relaterade artiklar

DAVOS 2023: Global Panel Av Banker Kräver Mer Regleringar Av Krypto

WEF Global Banking Panel söker mer kryptoreglering. En grupp globala banker med World Economic Forum (WEF) som värd samlades om behovet av global kryptoreglering, inklusive stablecoins och ouppbackade kryptotillgångar.

BTC bildar botten som liknar 2018 med en viktig skillnad: Bloomberg-analytiker

Bloomberg-analytikern sa att Bitcoin bildar en botten som liknar hur det såg ut före 2019 års bull run men med en stor skillnad på marknaderna.

Krypto Trading Volymen Kraftigt Ner Under 2022…

Kryptohandelsvolymerna slutade 2022 med 46% lägre volym i december än månaden innan. Hela det skakiga år 2022 såg en dyster utveckling efter en liten uppgång alldeles i början av året. Så kom kriget i Ukraina, global recession och rekordhög inflation och sänkte aktier såväl som kryptovalutakurser.

SBF skickades hem efter att hans föräldrar satt sitt hus som säkerhet för att täcka hans astronomiska borgen

Den före detta miljardären, som sedan dess har hävdat att han inte är värd mer än 100 000 dollar, är ute ur fängelse med en borgen på 250 miljoner dollar.

"Enorm signal och validering" — Top Activision chef tar Yuga Labs rodret

Kieran Warwick, medgrundare av blockchain-rollspelet Illuvium, tror att Yuga Labs senaste anställning kommer att vara en välsignelse för GameFi.

Nigeria kommer att skicka ett lagförslag som erkänner Bitcoin och kryptovalutor

Den planerade lagen kommer eftersom Nigerias eNaira bara har lyckats få en adoptionsgrad på 0,5 % 12 månader efter lanseringen i oktober 2021.