Kontrollerande aktieägares andelar i GBTC är "mycket illikvida": Rapport

Bitcoin Kryptovaluta

"Det är goda nyheter för GBTC-aktieägare och FUD-kamper", säger blockchain-forskaren Selkis.

Enligt en tweet av Ryan Selkis, VD för blockchain-forskningsföretaget Messari, kan Grayscale Bitcoin Trusts (GBTC) kontrollerande aktieägare Genesis Global och Digital Currency Group inte bara dumpa sina innehav för att skaffa mer kapital. Selkis förklarade att Regel 144A i U.S. Securities Act från 1933 kräver att emittenter av OTC-handlade enheter ger förhandsmeddelande om föreslagna försäljningar, och inför ett kvartalsförsäljningstak på antingen 1 % av utestående aktier eller veckovis omsatt volym.

Relaterade artiklar

Bitcoin-priser och Ethereum-förutsägelse: BTC Bulls siktar på ytterligare ett rally när BTC konsoliderar nära $22 750

Den 23 januari konsoliderades de ledande kryptovalutorna som Bitcoin och Ethereum i snäva intervall då investerare verkade vänta på en solid grundläggande anledning för att utlösa ett breakout.

BTC bildar botten som liknar 2018 med en viktig skillnad: Bloomberg-analytiker

Bloomberg-analytikern sa att Bitcoin bildar en botten som liknar hur det såg ut före 2019 års bull run men med en stor skillnad på marknaderna.

Bitcoin kliver ur "Fear" för första gången på nio månader

Bitcoin Fear and Greed Index nådde ett indexpoäng på 52 under helgen, vilket markerar första gången det når neutrala territorium på tre kvartal.

Bitcoin kärnutvecklare hackad, belyser riskerna med självförvaring

En Twitter-användare påpekade att om en topp Bitcoin-utvecklare inte kan hålla sin plånbok säker, så är massadoption en dröm.

Btcswe-medarbetare släpper bok

Btcswe News skrev nyligen om hur ett team bestående av ett antal bitcoinentusiaster översatt .

Twitter lägger till BTC- och ETH-prisindex till sökfunktionen

Twitter sökningar efter "$Bitcoin", "Bitcoin-pris" och "BTC-pris" drar upp ett prisdiagram, med motsvarande sökningar som också fungerar för Ethereum.