Bildkälla: imgsrv2

Kryptolåneplattformen Genesis har ännu ingen lösning för uttagsstopp

Finans Kryptovaluta

Genesis sa att det kommer att ta ytterligare veckor att skapa en återhämtningsväg för sin utlåningsverksamhet. Kryptolåneplattformen Genesis har informerat sina kunder om att dess uttagsstopp sannolikt kommer att pågå "ytterligare veckor" mitt i ansträngningarna att avvärja en potentiell konkursansökan.

I ett brev till sina kunder den 7 december, som Genesis delade till Cointelegraph, sa den tillfälliga VD:n Derar Islim – som tog det tillfälliga rodret i företaget i augusti – att det kommer att ta veckor för dem att formulera en återhämtningsplan som kan se att uttag öppnas igen, med angivande av :

"Vi räknar nu med att det kommer att ta ytterligare veckor snarare än dagar för oss att komma fram till en väg framåt."

I brevet stod det också att Genesis "arbetar i samråd med mycket erfarna rådgivare" och "utvärderar den mest effektiva vägen för att bevara kundtillgångar, stärka vår likviditet och i slutändan föra vår verksamhet framåt."

"Alla andra Genesis-enheter förblir fullt operativa", tillade brevet.

Genesis Trading, marknadsgarant och utlåningsdotterbolag till Digital Currency Group (DCG), flaggade först exponering mot FTX i en Twitter-tråd den 10 november och avslöjade att det hade $175 miljoner i fonder låsta på FTX-kryptobörsen.

Relaterade artiklar

Bitcoin-priser och Ethereum-förutsägelse: BTC Bulls siktar på ytterligare ett rally när BTC konsoliderar nära $22 750

Den 23 januari konsoliderades de ledande kryptovalutorna som Bitcoin och Ethereum i snäva intervall då investerare verkade vänta på en solid grundläggande anledning för att utlösa ett breakout.

FTX Nya VD: Det Kan Vara Möjligt Att Undvika Konkurs

FTX Börsens nya VD John J. Ray III säger nu i en intervju att bolaget kanske går att rädda från konkurs. Man ansökta ju om konkursskydd i november… så det var hela tiden målet.

Kryptolångivaren Genesis ansöker om konkurs

Kryptolångivaren Genesis Global har blivit det senaste företaget att kasta in handduken efter kollapsen av FTX, och ansökte om Kapitel 11-konkursskydd i New York.

FTX rapporterar 594 miljoner dollar i hackad krypto, Sam Bankman-Fried säger att FTX US är solvent

FTX tidigare vd Sam Bankman-Fried säger att vissa påståenden från företaget är "extremt missvisande".

Sam Bankman-Frieds Alameda Research-problem föregår FTX

SBF hade hävdat att FTX och Alamedas verksamhet var oberoende, men den senaste rättegången har avslöjat att båda företagen arbetade i gissningar från dag ett.