Bildkälla: istockphoto

Nifty News: Trumps NFT kollektion rasar, NBA-stjärnans kollektion såldes ut på 77 sekunder och mer...

NFT

NFT-gaming är i ett liknande skede som de tidiga mobilspelsdagarna, säger en chef för Magic Eden, medan en analytiker från Dune Analytics hävdar att 58 % av NFT-handelsvolymen i år har varit washtrades.

Relaterade artiklar

Kryptoaktier stiger: Coinbase upp 69%, MicroStrategy upp 74% sedan lows

Kryptorelaterade aktier, ETF:er och tokens har alla stigit i pris hittills under 2023 trots att experter förväntar sig att Federal Reserve ska fortsätta höja räntorna.

Coinbase VD: Reglera centraliserade aktörer men lämna DeFi ifred

Armstrong sa att eftersom centraliserade börser och förvaringsinstitut har störst risk att orsaka konsumentskador, måste tillsynsmyndigheterna först och främst fokusera där.

Ex-president Donald Trumps NFT-samling får bakslag efter att användare upptäckt Photoshop-fel

Den nyligen släppta samlingen NFTs av tidigare USA:s president Donald Trump, kritiseras hårt för sin dåliga kvalitet och bland annat redigering och användning av stockbilder.

Nifty News: Bygg broar i Metaverse, BAYC bedrägeri och mer

En sydkoreansk provins använder Metaverse för närmare ekonomiska band med Vietnam och ett omfattande nätfiske-bedrägeri roffade åt sig 14 BAYC.

Donald Trump avslöjar 99 $ handelskort innan jul i "stort" tillkännagivande

Efter att ha retat sina mest hängivna anhängare att han skulle göra ett stort tillkännagivande, bad USA:s förre president Donald Trump dem istället att köpa hans nya NFT-handelskort. De digitala samlarföremålen visar Trump som en superhjälte

Coinbase introducerar återställningsverktyg för förlorade ERC-20-tokens

Användare kommer att kunna återställa mer än 4 000 Ethereum-baserade tokens som ännu inte stöds med början om några veckor, enligt TechCrunch.