Bildkälla: Pixabay / MichaelWuensch

Oberoende research verifierar GBTC:s 633K Bitcoin: Så varför gör inte Grayscale det?

Bitcoin Kryptovaluta

I kölvattnet av FTX-krisen har bevis på reserver varit ett trendämne, och det verkar som att när företag inte är villiga att tillhandahålla det, kan analytiker gå in.

Med det digitala kapitalförvaltningsföretaget Grayscale som vägrar att tillhandahålla bevis på reserver för sin Grayscale Bitcoin Trust (GBTC), har en oberoende analytiker ägnat dagar åt att kamma igenom blockkedjan för att självständigt verifiera deras innehav.

OXT Research-analytikern Ergo använde on-chain kriminalteknik för att bekräfta att GBTC från och med den 23 november äger cirka 633 000 Bitcoin som innehas av dess förvaringsinstitut, Coinbase Custody.

Relaterade artiklar

Bitcoin-priser och Ethereum-förutsägelse: BTC Bulls siktar på ytterligare ett rally när BTC konsoliderar nära $22 750

Den 23 januari konsoliderades de ledande kryptovalutorna som Bitcoin och Ethereum i snäva intervall då investerare verkade vänta på en solid grundläggande anledning för att utlösa ett breakout.

FTX Nya VD: Det Kan Vara Möjligt Att Undvika Konkurs

FTX Börsens nya VD John J. Ray III säger nu i en intervju att bolaget kanske går att rädda från konkurs. Man ansökta ju om konkursskydd i november… så det var hela tiden målet.

Kryptolångivaren Genesis ansöker om konkurs

Kryptolångivaren Genesis Global har blivit det senaste företaget att kasta in handduken efter kollapsen av FTX, och ansökte om Kapitel 11-konkursskydd i New York.

FTX rapporterar 594 miljoner dollar i hackad krypto, Sam Bankman-Fried säger att FTX US är solvent

FTX tidigare vd Sam Bankman-Fried säger att vissa påståenden från företaget är "extremt missvisande".

BTC bildar botten som liknar 2018 med en viktig skillnad: Bloomberg-analytiker

Bloomberg-analytikern sa att Bitcoin bildar en botten som liknar hur det såg ut före 2019 års bull run men med en stor skillnad på marknaderna.

Bitcoin kliver ur "Fear" för första gången på nio månader

Bitcoin Fear and Greed Index nådde ett indexpoäng på 52 under helgen, vilket markerar första gången det når neutrala territorium på tre kvartal.