SBF vill starta en ny verksamhet, officiellt tillsatt som hörvittne

Finans Kryptovaluta

Med FTX-borgenärer på över en miljon och skyldiga upp till 50 miljarder dollar sa FTX:s gamla VD att han är intresserad av att starta ett företag för att betala tillbaka dem alla.

Grundaren och tidigare VD:n för den konkursade kryptovalutabörsen FTX har uttryckt intresse för att bilda en ny satsning som syftar till att betala tillbaka de kunder han är skyldig pengar.

"Jag skulle ge vad som helst för att kunna göra det. Och jag ska försöka om jag kan," svarade Sam Bankman-Fried när BBC fick frågan under en intervju den 10 december om han skulle starta ett nytt företag för att betala tillbaka FTX användare.

"Jag kommer att fundera på hur vi kan hjälpa världen och om användarna inte har fått mycket tillbaka, kommer jag att fundera på vad jag kan göra för dem", tillade han. åtminstone har jag en plikt mot FTX-användare att göra rätt vid dem så gott jag kan."

Relaterade artiklar

Huobi och Kucoin Samarbetar Med Ryska Sanktionerade Banker

De stora kryptobörserna Huobi och Kucoin har misslyckats med att förhindra sanktionerade ryska banker och handlare från att göra transaktioner, enligt en blockchain-kriminalteknisk rapport. Minst dessa två etablerade kryptobörser fortsätter att tillåta ryssar att använda sina bankkort i peer-to-peer-affärer, visar analysen. Det visar också på ett ökat ryskt intresse för tether. Även Binance nämns i rapporten.

FTX Nya VD: Det Kan Vara Möjligt Att Undvika Konkurs

FTX Börsens nya VD John J. Ray III säger nu i en intervju att bolaget kanske går att rädda från konkurs. Man ansökta ju om konkursskydd i november… så det var hela tiden målet.

Kryptolångivaren Genesis ansöker om konkurs

Kryptolångivaren Genesis Global har blivit det senaste företaget att kasta in handduken efter kollapsen av FTX, och ansökte om Kapitel 11-konkursskydd i New York.

FTX rapporterar 594 miljoner dollar i hackad krypto, Sam Bankman-Fried säger att FTX US är solvent

FTX tidigare vd Sam Bankman-Fried säger att vissa påståenden från företaget är "extremt missvisande".

Sam Bankman-Frieds Alameda Research-problem föregår FTX

SBF hade hävdat att FTX och Alamedas verksamhet var oberoende, men den senaste rättegången har avslöjat att båda företagen arbetade i gissningar från dag ett.