Bildkälla: Unsplash / Alexander Shatov

Twitter lägger till BTC- och ETH-prisindex till sökfunktionen

Bitcoin Kryptovaluta Ethereum

Twitter sökningar efter "$Bitcoin", "Bitcoin-pris" och "BTC-pris" drar upp ett prisdiagram, med motsvarande sökningar som också fungerar för Ethereum.

Twitter har lagt till en ny kryptofunktion som gör det möjligt för användare att söka priset på Bitcoin (BTC) och Ether (ETH) genom att helt enkelt skriva in deras namn eller ticker i sökfliken.

Den nya funktionen är en förbättring av "$Cashtags" och tillkännagavs av Twitter Business-kontot den 21 december.

Kontot noterade att när man twittrar symbolen för en stor aktie, börshandlad fond eller kryptovaluta med $ framför sig, kommer människor att kunna se en klickbar länk som tar dem till sökresultat som nu kommer att inkludera prisdiagram för dessa symboler.

Relaterade artiklar

Huobi och Kucoin Samarbetar Med Ryska Sanktionerade Banker

De stora kryptobörserna Huobi och Kucoin har misslyckats med att förhindra sanktionerade ryska banker och handlare från att göra transaktioner, enligt en blockchain-kriminalteknisk rapport. Minst dessa två etablerade kryptobörser fortsätter att tillåta ryssar att använda sina bankkort i peer-to-peer-affärer, visar analysen. Det visar också på ett ökat ryskt intresse för tether. Även Binance nämns i rapporten.

Bitcoin-priser och Ethereum-förutsägelse: BTC Bulls siktar på ytterligare ett rally när BTC konsoliderar nära $22 750

Den 23 januari konsoliderades de ledande kryptovalutorna som Bitcoin och Ethereum i snäva intervall då investerare verkade vänta på en solid grundläggande anledning för att utlösa ett breakout.

Aptos priset fördubblas på två veckor bland starkt NFT-intresse

NFT-marknaderna på Aptos ser tillväxt bland Crypto Twitter-communityanvändare.

NFT-försäljningen landade 101 miljoner 2022: DappRadar-rapport

En färsk rapport från DappRadar avslöjade att NFT och spelcentrerade decentraliserade applikationer under det senaste året konkurrerade med DeFi DApps på många stora blockkedjor.

Antalet utvecklare ökade under kryptovintern: Electric Capital-rapport

Ethereum fortsätter att vara den dominerande blockkedjan för utvecklaraktivitet, men några andra kedjor fortsatte att ta mark.

BTC bildar botten som liknar 2018 med en viktig skillnad: Bloomberg-analytiker

Bloomberg-analytikern sa att Bitcoin bildar en botten som liknar hur det såg ut före 2019 års bull run men med en stor skillnad på marknaderna.