Bildkälla: Unsplash / Art Rachen

Twitters kryptoprisindexfunktion utökas till 30 tokens och fler är på väg

Bitcoin Kryptovaluta Ethereum Altcoins

Twitter utökade i tystnad sin nya kryptoprissökningsfunktion med ytterligare 30 kryptovalutor som lades till tjänsten.

Twitter har i tysthet utökat sin nya kryptofunktion som gör det möjligt för användare att söka efter priset på individuella tokens och har lagt till ytterligare minst 30 tokens.

De nya tilläggen är en del av sociala mediejättens "$Cashtags"-funktion som tillkännagavs av Twitter Business-kontot den 21 december med nyheterna att Bitcoin (BTC) och Ether (ETH) var de första som var en del av den nya funktionen.

Att twittra eller söka efter en kryptotoken eller tickersymbol med ett dollartecken ($) framför länkar nu till prisdiagram för dessa symboler.

Cointelegraph fann att 30 av de 50 bästa tokens efter börsvärde blivit tillagda, inklusive Tether, XRP, Binance USD, Cardano, Solana, Polygon, Litecoin, DAI, Avalanche, Uniswap, Dogecoin och Shiba Inu.

Dogecoins Twitter-communityn var särskilt nöjd med tillägget med tanke på att den nya Twitter-chefen Elon Musk har visat sitt stöd för kryptovalutan vid många tillfällen.

Relaterade artiklar

Aptos priset fördubblas på två veckor bland starkt NFT-intresse

NFT-marknaderna på Aptos ser tillväxt bland Crypto Twitter-communityanvändare.

Kryptoaktier stiger: Coinbase upp 69%, MicroStrategy upp 74% sedan lows

Kryptorelaterade aktier, ETF:er och tokens har alla stigit i pris hittills under 2023 trots att experter förväntar sig att Federal Reserve ska fortsätta höja räntorna.

Bitcoin kärnutvecklare hackad, belyser riskerna med självförvaring

En Twitter-användare påpekade att om en topp Bitcoin-utvecklare inte kan hålla sin plånbok säker, så är massadoption en dröm.

Twitter lägger till BTC- och ETH-prisindex till sökfunktionen

Twitter sökningar efter "$Bitcoin", "Bitcoin-pris" och "BTC-pris" drar upp ett prisdiagram, med motsvarande sökningar som också fungerar för Ethereum.

Coinbase introducerar återställningsverktyg för förlorade ERC-20-tokens

Användare kommer att kunna återställa mer än 4 000 Ethereum-baserade tokens som ännu inte stöds med början om några veckor, enligt TechCrunch.

Är Ripple redo att göra upp med SEC den här veckan? Crypto Twitter väger in

Den tidigare amerikanska kongresskandidaten January Walker sa att en potentiell uppgörelse skulle vara en förlust för "hela världen" och Web3.